مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه

دانشجو دانشگاه دولتی شهر دیگری هستم. در دی ماه سال گذشته پای چپ در خوابگاه دچار شکستگی شدید درشت نی و نازک نی شد. که تحت عمل جراحی قرار گرفته که در هنگام حادثه 1. مدیریت خوابگاه از امدن اورژانس به داخل خوابگاه ممانعت می کرد درحالیکه در صورت جابجایی من منجر به قطع پا میشد. 2. هیچ نفری از خوابگاه من را به بیمارستان نبرد و در طول بستری من در بیمارستان هیچ مسئولنی مراجعه نکرد. و من چطور میتونم درخواست دیه و درخواست عدم مسئولیت مدیریت خوابگاه را داشته باشم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دانشجو !!!!
اینکه امبولانس نیامده خدارو شکر پای شما هم قطع نشده که ادعای خسارت از این بابت کنید .
کسی ملزم به بردن شما به بیمارستان نیست اگرچه اخلاقا صحیح نیست و عیادت هم همینطور .
دیه را از چه کسی مطالبه کنید ؟ کسی مسئول شکستگی پایتان هست ؟ اگر پاسخ مثبت است بله میتوانید حتی در صورت میزان تقصیر کمتر برای مسئولین در غیر اینصورت امکان مطالبه ندارید