مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

سلام . شخصی برای برادرم بار با بارنامه از تهران به فروشگاه پدرم فرستاده به نام نه برادرم هست نه پدرم فقط به نام فامیلی فرستاده بارنامه برادرم امضا کرده پروانه کسب هم به نام پدر من است و برادرم بیمه پدرم هست برادر من خودش دارای پروانه کسب هست که پدرم یک انبار به برادرم اجاره داده که در انجا مشغول به کار هست الان فرستنده بار برای پدرم با یه فاکتور معمولی به نام پدرم صادر کرده که هیچ امضا نداره و با ان بارنامه که برادرم امضا کرده شکایت کرده وقت رسیدگی پدرم رفت دادگاه انکار از بار بارنامه کرد ولی قاضی پدرم را محکوم کرده حال برادر من میگوید که بار من تحویل گرفتم و بار مال من بوده و بابت این بار که از شخص دیگری گرفته واسطه براش فرستاده و بابت این بار بدون رسید چک حامل داده الان باید تجدید نظر بدیم باید چکار کنیم ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بنظر قاضی رای درست داده چون برادرت کارگر پدرت بوده ودر مغازه پدرت رسیده داده باید پدرت دادخواست جلب ثالث به طرفیت برادرت بدهد و اعتراض به هم کند