مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مهر در فاکتور

میخواستم بدونم در صورت نداشتن فروشگاه، برای کالا یا خدماتی که داده شده میتوان فاکتور غیر رسمی ساخته و در آن از مهر که داری نام برند و شماره تلفن خودمان هست استفاده کرد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نباید اقدامی انجام دهید که جعل باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مشکل صنفی دارد شغل شما اگر بدون‌مجوز و کاذب باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است از صنف شغلتان مورد پیگرد قرارگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شاید مشکل قانونی و حقوقی پیدا نکنید ولی در صورت پیکیری و گیر دادن یکی از مشتری ها ممکن است از طریق صنف مربوطه با مشکل مواجه شوید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه مجوز کسب داشته باشید موردی ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرفروشنده کالا می بایست مجوز قانونی از مراجع ذیصلاح داشته باشد