مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور غیر رسمی یا همان فاکتور دستی

من به خانمی چندین قلم جنس در صنایع چوب فروختم فاکتور دستی یا همون غیر رسمی دادم ولی مهر و امضا و شهود و آدرس ارسال به منزل خریدار رو دارم که جنس رو تحویل گرفته ولی پول نمیده چطور میشه اقدام کرد 28میلیون جنس گرفته ازمن ولی تسویه نکرده اصلا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود دادخواست دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست با جلب نظر شهود و مدارك موجود دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

و سپس دادخواست مطالبه ثمن
معامله و خسارات را اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و در صورتی که تاثیر نداشت دادخواست مطالبه وجه ارسال نمایید