مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت به پدر یا مادر برای حضور در دادگاه

ایا میتوانم برای حضور در دادگاه خانواده اعم از عدم تمیکن، حضانت و .. (پرونده های مربوط به خودم) پدر یا مادرم را به عنوان وکیلم معرفی کنم و به ایشان وکالت دهم؟ تا بجای من حاضر شده و دفاع کنند؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خیر برای حضور دردادگاه قانونا یا خودتون یا باید وکیل دادگستری بگیرید تا حاضر بشه،
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.صرفا وکیل دادگستری می تواند به جای شما در دادگاه حاضر بشه‌.سوال دیگری بود می تونید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل