مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ابلاغیه

با عرض سلام و خسته نباشید من 1 پرونده شکایت از یکی از پالایشگاههای عسلویه داشتم، همه مراحل از دادگاه، کلانتری، پزشکی قانونی و همه و همه را انجام دادم، اخر سر قرار بوده دادگاه تو سامانه ثنا یا از طریق پیامک منو با خبر کنه، ولی الان دو سال گذشته، هنوز خبری نشده، خواستم ببینم چی شده و الان من باید چکار کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید به دادگاه مراجعه وپیگیری کنید. البته قبلش در سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده برید وروند کار پرونده رو مطالعه کنید.