مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ضمانت زندانی در صورت فرار یا فوت زندانی

با فیش حقوقی ام ضمانت یک زندانی شدم شاکی خصوصی دارد اگر زندانی بعدا از بیرون آمدن فرار کند یا فوت کند برای من چه تبعاتی دارد؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر بعد از اومدن بیرون فرارکنه وبرنگرده شما بابت مبلغی که ضمانت کردید مسوولید واز شما گرفته میشه ولی اگر فوت کنه ضمانت از بین میره.