مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. بنده برای یه شخصی که به جرم حمل یک گرم و ده سانت شیشه و هروئین دستگیر شده بود فیش گذاشتم تا ازاد بشه دادگاه حکم به حبس 6 ماه و 600 هزار جریمه و 45 ضربه شلاق داد . متهم فراریه. آیا اگه نیاد من باید برم زندان یا میتونم با پرداخت مبلغی به عنوان جریمه بدل از حبس این مشکل حل کنم. مرسی از پاسخ شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما بجای ایشان زندان نمیروید نهایتا ضبط وثیقه میشود که در اینصورت میتوانید با تقدیم دادخواست و مطالبه آن احقاق حق نمایید