مشاوره حقوقی رایگان - قسطی کردن خسارت ماشین

سلام من با یه پژو صفر تصادف کردم خسارت و افت وارد شده به ماشین بیشتر از حد بیمه من هستش و من هم مقصرم‌. آیا میتونم مابقی خسارت رو قسطی پرداخت کنم فقط همین نیسان که باهاش تصادف کردم و باهاش درآمد خانواده رو در میارم به نام خودمه. اگه قسطی بشه ماهیانه تا چقدر میتونم پرداخت کنم. ایا طرف مقابل میتواند ماشین بنده رو توقیف کند

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام امکان توقیف ماشین شما وجود دارد اما شماهم می توانید با توجه به اینکه جز مستثنیات میباشد رفع توقیف را بخواهید. امکان اقساط با دادخواست تقسیط وجود دارد