مشاوره حقوقی رایگان - دیوار تصرف شده بین دو ملک

با سلام. در همسایگی ما خانواده ای هستن که شروع به ساخت کاملا غیر قانونی طبقه دوم طی کردن. اونم با جوش دادن آهن و پروفیل و ورق گالوانیزه. حیاط رو هم طاق زدن و تیر آهن هاشون و انداختن رو دیوار ما. ما اعتراض کردیم و گفتیم این دیوار تو ملکیت ماست. من استعلام از دفتر ثبت اسناد و املاک گرفتم و بهم گفتن اگه ابعاد ملکتون تو سند جوری که پشت به پشت دیوار دقیق مثل قدیم ذکر شده باشه یعنی دیوار در ملکیت شماست و به شهرداری اعلام کنین ساخت و ساز غیر مجاز و میان تخریب میکنن. اما الان 20 روزه هیچ اقدامی نشده. خوندس. در ضمن صاحب اولی این ملک که عموی بنده بوده به تازگی یک اقرارنامه محضری به ما داده و عنوان کرده و گفته دیوار و ستون ها مال پدر بنده است و من هیچ حقی نسبت به اون دیوار ندارم و از سمت ملک خودم هیچ ستون و دیواری کار نکردم از اول. الانم میگن برین شورای حل اختلاف. اما میدونم اونجا و هم تو ناحیه منطقه آشنا دارن. لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم اقدام کنم تا تخریب کنن ساخت و ساز غیر مجازشون رو و تصرفات دیوار رو هم بردارن.ممنون میشم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ابتدا تامین دلیل کنید و سپس از طریق دادگاه و شهرداری توامان اقدام کنید.