مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ای که هیچ نشونه ای از اون ندارم

با سلام
بنده سال 95 یک پرونده و شکایتی از سمت همسرم نسبت به سلب حضانت دخترم داشتم که قاضی دلیل را درست ندانست و رد شد.
الان که دخترم هفت ساله شده و میخواهد بگیرد استناد به آن پرونده کرده اما رای قاضی را نگذاشته و فقط دلیل خود را گذاشته.
من هیچ برگه و شماره پرونده ای از آن ندارم. با توجه به اینکه آن زمان سامانه ثنا نبوده. چطور آن پرونده را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام پرونده های قبلی هم به احتمال بالا ثبت شده است به سایت عدل ایران وارد شده قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص را وارد و گزینه پرونده مختومه و غیرمختومه را با تاریخ قبل را بزنید