مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت دختر18ساله از پدر و مادر

سلام
خواهرزاده18ساله‌ای دارم که با خانواده‌ی خود و یک برادر زندگی میکند.
پدرش شغل محترمی دارد اما متاسفانه ذره‌ای در راستای شغلش برخورد نمیکند، یعنی از همان ابتدای زندگی بسیار فحاش و بددهن و اهل دعوا بود و دست بزن داشت، مادر خانواده فرهنگی بوده و حقوق خود را به همسرش سپرده است، مرد بسیار مستبد بوده و خود را بسیار عاقل و دانا میداند و ذره‌ای نصیحت در او اثر ندارد. و به نظر میرسد دارای مشکل روانی ماندد دوقطبی بودن است(بعد از دعواهای شدید ناگهان به شدت مهربان میشود و به طرف میگوید فلان کار را کردی که اینطور کردم وگرنه من دوستت دارم و از او دلجویی میکند) پدر دارای سوءسابقه بوده اما با روابطِ خارج از ضوابط خود را مبرا نموده است. مادر خانواده دارد اخلاق تند همسر را تحمل میکند اما بر همه‌ی ما محرز است که زندگی با این مرد بسیار دشوار و حتی غیرقابل تحمل است. حالا دختر خانواده که به شدت در حال تلاش برای کنکور است، با حال بد به من مراجعه کرده و از من خواسته حضانتش را بگیرم و یا خودکشی میکند. به روانشناس مراجعه کرده و نتیجه نگرفته است. برای وی توضیح دادم که نه سلب حضانت به این راحتی بوده و نه پدرش به راحتی زیر بار همچین مساله‌ای میرود. مادرش برای حفظ آبرو همچنان اصرار دارد که زندگی خوبی دارند در حالی که هرروز مورد عنایت فحاشی‌ها و دعواها و کتک‌کاری‌های همسرش قرار میگیرد. پسر نیز بسیار مورد اذیت واقع میشود، اما بیشتر تحمل و سازگاری میکند.
سوال بنده این است که با توجه به اصرار دختر برای سلب حضانت از خانواده و پناه آوردن به خانواده‌ی مادری، چطور میتواند آرامش را تجربه کند؟

پاسخ ها :

سلب حضانت دختر خروج از سن حضانت مستقل شدن دختر 18 سال حضانت