مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری داخل سایت ...

سلام وقت بخیر
من به دنبال سیلندر 206 بودم که تو کرونا گفتن خط تولید ماشین متوقف شده
داخل دیوار نگاه کردم یک شخصی تبلیغ جوشکاری سیلندر ماشین رو کرده بود بعد منم باهاش تماس گرفتم و 2 میلیون ازم پول گرفت که سیلندر رو درست کنه ولی یه جوشکاری کرده که هر تراشکاری که بردم بهم گفت سیلندرت مرخص شد و قابل استفاده نیست میخواستم با این شخص چیکار کنم کجا برم شکایت کنم و غرامت و پولمو بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عمل نامبرده وصف کیفری ندارد.ازسیلندر تامین دلیل وبرآوردخسارت نمایید ودادخواست مطالبه وجوه اضافه پرداختی رانمایید.