مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجب هزینه خودرو

باسلام بنده شب گذشته مراجعه کردم یک مکانیک وچهار عدد پولکی سیلندر که به گفته وی عامل گرم نکردن بخاری ماشین بود را برام تعویض کرد و در کمال تعجب هزینه ای دو میلیون وپانصدهزاری از من طلب کرد خواستم ببینم انصافه واگر نیست کجاشکایت کنم

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میتوانید برای تعیین قیمت تعویض قطعه تقاضای کارشناس نمایید و در صورتی ک مبلغ اضافه گرفته باشد میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اتحادیه مکانیکهای خودرو و تعزیرات حکومتی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به اتحادیه مراجعه کنید. واقعا این سوالات بی ربط به مسائل حقوقی باعث گرفتن وقت می شود و مانع از ارائه راه حل به دیگران می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اتحادیه یا تعزیرات حکومتی شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع را به اتحادیه و تعزیرات گزارش دهید