مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرکار سوار ماشین من شده به اطراف شهر رفته

سلام. من ماشین رو گذاشتم تعمیرگاه که جلوبندی تعمیر کنه. روز بعد ساعت دو ظهر اس ام اس تخلف سرعت اومد از اطراف، خارج شهر. من می‌تونم شکایت کنم؟ من راضی نبودم سوار ماشین من بشه، از کجا معلوم کار دیگری نکرده باشد؟ اگر می‌زد به عابر و فرار می‌کرد چه؟ چطور باید ثابت کنم ماشین دست من نبوده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اینکه چه اقدام حقوقی متصور است پاسخ آن است که شما می توانید شکایت خیانت در امانت در دادسرا مطرح نمایید قابل پیگیری و مجازات حبس و جبران ضرر و زیان دارد اما در خصوص اینکه چطور می توانید آن را اثبات کنید میتونید از انواع و اقسام دلایل جهت اینکه شما ماشین را به ایشان سپرده بودید استفاده کنید از جمله شاهد یافاکتور تعمیر خودرو به تاریخ فلان که نشان دهنده این باشد که ماشین در دست ایشان بوده است دوربین های مداربسته ای که احیاناً واقعه را ثبت کرده اند و غیره استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما شکایت نمایید
و میتوانید ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام با استناد به همان جریمه و مدارکی که اثبات کند ماشین شما در تعمیر گاه و تحویل ایشان بوده خیانت در امانت شکایت کیفری کنید، تمام مسائل دیگر مثل فاصله تعمیرگاه تا محل جریمه و... را نیز در نظر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهدانی دارید که اتومبیل شما در تعمیرگاه بوده می توانید خیانت در امانت مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا این مساله را به اتحادیه گزارش نمایید و سپس شکایت خیانت در امانت تنظیم نموده و در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید