مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

باسلام. اگر قاضی تجدیدنظر رای را صادر و ابلاغ کند بعد متوجه یا برایش ثابت شود در این رای اشتباهی رخ داده میتواند دوباره پرونده را بازخوانی و تصحیح کند؟ با اینکه از تاریخ رای صادر شده 50 روز گذشته. ضمنا بنده ظهرنویسم و صاحب چک متواریه الان متوجه شدم که تاریخ چک دستخورده است ایا میتوانم بابت جعلی بودن تاریخ شکایت کنم. با توجه به اینکه چک قبلا دوبار کارشناسی فقط از امضا و اثرانگشتم شده. و دیگر از هیچ جای چک بررسی نشده. ممنونم

پاسخ ها :

تصحیح رای توسط قاضی تجدید نظر اشتباه در صدور رای جعل تاریخ چک تاریخ چک چک حقوقی چک جعل