مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پرستاری از مادر

خانمی به مدت 7 سال از خرج زندگی مادرش را که همسرشان سی سال پیش فوت نموده و یه خانه و زمین کشاورزی از باقی مانده بوده را میدهد درصورتی که سه برادر و دوخواهر دیگر نیز داشته است الان نیز بدلیل بیماری مدتی در بیمارستان بستری بوده و هزینه بیمارستان را او پرداخته است حال ایشان چگونه میتواند این هزینه ها را از بردرها و خواهرانش بگیرد تحت چه عنوانی دادخواست بدهد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باوجود درقیدحیاط بودن مادر,هزینه ها واجرت شما به گردن مادر می باشد,نه فرزندان ایشان.بعد فوت مادر ,می توانیداجرت المثل نگهداری وهزینه های ایشان را ازاموال متوفی دریافت کنید وعلیه وراث ایشان طرح دعوی کنید.ضمنا اگرمادرفعلاملاءت مالی ندارد,می تواندباانتخاب وکیل,علیه فرزندان دادخواست مطالبه نفقه وهزینه های پزشکی را تقدیم دادگاه کند.