مشاوره حقوقی رایگان - طبق ماده 417 قانون آیین دادرسی مدنی

اگر در خصوص دعوایی رای صادر شود که به حقوق شخص ثالث خللی وارد آورد و آن شخص یا نماینده او در دادرسی که منتهی به رای شده به عنوان اصحاب دعوا دخالت نداشته باشد می تواند نسبت به آن رای اعتراض نماید. سوال بنده این است اگر نماینده خیانت کند و عزل شود می توان گفت شخص نماینده نداشته و خود می تواند اعتراض کند یا اینکه می گوییم این شخص نماینده داشته و نمی تواند دیگر خود اعتراض کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام خیر.باعزل نماینده,اصیل که شماباشید بعنوان اصحاب دعوا دردعوای حقوقی حضورداشتید وچنانچه برای دفاع ازحقوق تان درجلسه رسیدگی حاضرنشدید,نمی تواان شما رابعنوان ثالث محسوب کرد.