مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس تعزیری درجه 5

دوست من رو به 2 سال حبس تعزیری درجه 5 محکوم کرده (پرونده ی امنیتی) دوستم رفته اعتراض زده آیا امکان حبس تعلیقی یا گذاشتن وثیقه شاملش میشه که زندان نره یا باید 2 سال حبسش رو بکشه و از چه خدمات اجتماعی محروم میشه. ممنون میشم به سوالم جواب بدید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به دفاع در دادگاه تجدیدنظر و نظر قضات دادگاه دارد