مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس تعزیری چیست

با سلام و ارادت
خانم به خاطر نفقه از من شکایت کیفری کرده میخواستم ببینم حبس شاملم میشه یا نه چون تا به حال حبس و کیفری نداشتم لطفا برا م توضیح بدید اگه حبس شاملم شد میگین تعلیق بزن نمی دونم چکار کنم موندم ممنون میشم راهنمایم کنید

با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابد از خودت دفاع کنی ، حضوری یا نلفنی بیشتر توضیح داده خواهد شد تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر به صورت صحیح و قانونی ، دفاع نمایید اصلا محکوم نخواهید شد بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تشخیص و میزان تن مجازات با دادگاه است و حسب مورد حبس یا جزای نقدی خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرداخت نفقه را اثبات نمایید یا ترتیب پرداخت را دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ترک انفاق مجازات حبس دارد.تعلیق حبس دراختیار دادگاه است نه شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر ماه مبلغی نفقه به حساب وی پرداخت کنید و از طرفی دادخواست الزام به تمکین بدهید و دادخواست و رسید وجه پرداختی را شعبه ارائه دهید.
تعلیق اجرای مجازات به نظر قاضی بستگی دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که نفقه را تامین نماید خیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر سابقه ن اشته باشید و دفاع خوبی بکنید معمولا جزاي نقدي میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ترک انفاق شکایت کنند 1 سال حبس دارید و حداقل 1 ماه باید در حبس باید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

علی الحساب سیصد تومن بریزید به حساب خانم و فیشش رو همراه داشته باشید. در دادسرا اعلام کنید خانم ترک منزل کرده و تا وقتی که در خانه بوده همد مایحتاج زندگی رو تهیه میکردم.