مشاوره حقوقی رایگان - خودرو اقساطی

سلام و خسته نباشيد .. بنده مادرم از نمايندگی خودروی جک جی فايو خريداری كردند .. به صورت اقساط .. اما بعد از مدتی به علت يكسری از مشكلات مجبور به فروش خودرو اقساطي شدند .. و يكنفر به خانه ما امد با يه كسي كه تويه بنگاه كار ميكنه و به ما چك دادند به مبلغ 40 میليون كه درصورت پرداخت نكردن اقساط بشود چك را برگشت زد ولي به علت ناواردي ما اون ها وكالت بلاعزل ماشينو از ما گرفتن همراه با همه ي مدارك ماشين اما پلاك تا زماني كه ماشين به طور كامل اقساطش پرداخته نشه پلاك ما رويه اون هست .. و طرف بعد از پرداخت دو تا قسط ديگه قسطي پرداخت نكرد .. و تا يكسال و ماهم چكشونو به اجرا گذاشتيم و حكم توقيف ماشينو گرفتيم اما طرف ماشينو به شخص سوم فروختن و تونستن ماشينو او توقيف در بيارن ... و بعد از يه مدت ما فهميديم كه به يك خانومي فروختن به صورت قولنامه و ما با خانوم تماس گرفتيم و ايشون گفتن كه كامل پولو بهشون دادن و به اون خانومه قوله تعويض پلاكو بهشون دادن ... اما بعد از مدتي نمايندگي حكم جلب مارو گرفت و حالا نميدونيم بايد چيكار كنيم ... ايا كندن پلاك به صورت مخفي كارامونو جلو ميبره؟
ميشه راهنماييم كنين

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد شما با نمایندگی خودرو و قرارداد شما با شخصی که ماشین را به ایشان فروختید باید بررسی و مطالعه شود