مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه دو خودرو

سلام خسته نباشید . بنده دیروز خودروم رو معاوضه کردم با یک 206 . ایشون ماشین به اسم خودشون نبود و میگفت سند و برگه سبز یه بنگاهه که از اونجا خریده. الان نه سند گرفتم نه برگه سبز در عوض نه سند ماشین خودمو دادم نه برگه سبزشو. خودم سندو ندیدم نه صاحب ماشینو. الان کپی مدارکمو دادم بنگاه که واسم وکالت بگیرن. نگرانم ایا جای پیش اومدن مشکلی هست ؟ چون خودمم سند ماشینو ندادم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.این قبیل معامله کردن پرریسک است و حتی المقدور انجام ندهید.