مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک

باسلام خدمت وکلای محترم
من یک آپارتمان از یک سازنده بصورت پیش فروش خریداری کردم در قرداداد بین سازنده و مالک مالک حق فروش را به سازنده داده اکنون سازنده بعد از 20درصد کار بدلیل چک بلامحل به زندان افتاده و عملا کار تعطیل شده
ضمنا در قرارداد بین سازنده و مالک
کلیه خیارات قانونی ساقط شده
آیا مالکیت من پابرجاست آیا من میتوانم واحد خود را تکمیل کنم
باتشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر زمان انجام تعهد یا تعهدات رسیده می توانید دادخواست اازام به تکمیل وتحویل مورد معامله ونیزانتقال سندرسمی مطرح کنید...البته باید اسناد رو نیز مطالعه واظهار نظر نهایی کرد