مشاوره حقوقی رایگان - تورم در پیش فروش آپارتمان

با سلام. آپارتمانی را در سال91 پیش خرید کرده ام. قرار بود در سال 94 تحویل بدهد الان 6 سال است که نیمه کاره رها شده است و برای تکمیل باز پول میخواهد. میگوید که تورم باعث گران تر شدن مصالح شده است در حالی که در قرارداد هیچ چیز ذکر نشده و باعث تاخیر نیز خود شرکت بوده است. آیا این استدلال درست است؟

پاسخ ها :

تورم در پیش فروش آپارتمان قوانین پیش خرید آپارتمان تکمیل ملک پیش خرید شده ملک