مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم جلب سفته

درخواست اجرای حکم مربوطه محکوم علیها داده شده ولی هنوز موفق به نوبت دهی برای شعبه مربوطه اجرای احکام نشدم. خوانده درخواست اعسار از پرداخت انجام داده که امروز پیامک ثبت دادخواست خوانده برام‌ اومد. من باید چکار کنم تا قبل از اینکه ابلاغیه بابت دادخواست خوانده بیاد

پاسخ ها :

اجرای حکم جلب سفته حکم جلب سفته اعسار از پرداخت سفته سفته حکم جلب اعسار