مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام درود خدمت شما عزیزان که در خدمت قرار دارین من م.م هستم تو افغانستان کابل زندگی میکنم من میخواهم یه مشاوره از بخواهم. امید است جواب قانع دریافت کنم من ارتباطی عشقی با دختر دارم دختر عقد قرارداد با دیگری بسته است ولی اون نمیخواد با اون زندگی خود را ادامه بدهد. به زبان ساده خود بگم دختر نامزد دار است هنوز عروسی نکرده. اون میخواهد با من فرار کند با من ازدواج میخواد منم قبولش کردم. حکم دادگاه در این رابطه چیست که من با دختری نامزد دار فرار کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ازدواج دختر نیازمند اذن پدر است فرار شما مشکلی را حل نمیکند بهتر است از راه مذاکره حل و فصل کنید