مشاوره حقوقی رایگان - فرار زن

با سلام. من یک سال پیش با خانم خودم به خاطر یک مساله غیر اخلاقی که یک رابطه نامشروع با شخصی غریبه بود که بعد از فهمیدن من و پی بردن من به موضوع و مشاهده آن اتفاق که در تلفن زن بنده بود، من با زنم دعوا کردم و به منزل پدرش رفته و چون ما نزدیک هم زندگی میکنیم، خانومم تحمل دیدن من بعد از آن ماجرا را نداشت و یک روز منزل پدرش را ترک کرد و بدون هیچ گونه ابلاغ و هیچ گونه هماهنگی با هیچ کس نه من و نه خانواده‌اش از منزل فرار کرده و تاکنون هیچ گونه نشانی و یا آدرس از او نداریم و الان یک سال و دو ماه هست که من به همراه 4 فرزند که آن ها را از آن روز رها کرده و هیچ وقت دیگر برنگشت. من شماره تلفن او را از یکی از دوستان او گرفتم و زنگ میزنم جواب نمیدهد و پیام من رو نیز جواب نمیدهد و حتی جواب بچه ها را دیگر نمیدهد و وقتی حساب های او را در برنامه های همانند تلگرام و اینستاگرام ردیابی کردم متوجه روابط نامشروع با افرادی در آن محیط بد شدم و دیگر از او بدم آمده و نمیدونم چه باید کرد. چهار تا بچه هم روی دست من گذاشته و رفته است. من 43 سال دارم و خانمم 35 سال دارد. خیلی ممنونم اگر به من بگویید که جرم این زن چی میتواند باشد و من چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت اثبات رابطه نامشروع در صورت داشتن مدارک بدهید بعد از اثبات تقاضای طلاق و به شرطی رضایت دهید که از مهریه گذشت کنند قبل از تمام این کار ها ابتدا دادخواست عدم تمکین بدهید که نفقه به او تعلق نگیرد