مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

باسلام و وقت بخیر:
بنده با خودروی خودم به یک عابر پیاده زده ام که همان موقع به اورژانس و کلانتری اطلاع دادم که آمدند و اقدامات لازم را انجام دادن ولی حضور پلیس راهور در صحنه تصادف وجود نداشت ... به دستور نیروی انتظامی محل تصادف را ترک کرده و خودروی بنده به پارکینگ راهور برده شده و مصدوم را به بیمارستان منتقل کردند که خداروشاکرم حال مصدوم بهتر است و هیچ شکایتی نسبت به بنده ندارند فردای آن با من تماس گرفتند گفتند که بروم پلیس راهور برای گرفتن کروکی الان من باید بعد از این چه مراحلی را دقیقا طی کنم تا خودروی بنده را ترخیص کنند. لطفا راهنماییم کنید ممنونم از شما ...

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.