مشاوره حقوقی رایگان - پارگی acl و مینیسک زانو حین خدمت و ساعت اداری

باسلام خدمت دوستان و عزیزان
بنده سال 97 حین خدمت از خودرو نظامی سقوط کردم و acl و مینیسک زانوی پای چپم پاره شد و تحت عمل جراحی قرار گرفتم و شخصا هزینه رو پرداخت کردم .
الان من گزارش حادثه دارم و معرفی شدم به کمیسیون پزشکی و بعد از کلی دردسر و رفت و امد بهم معلول حین خدمتی با 7 درصد زده شد ،
و در حال حاضر منتظر بیمه غرامت هستم ، بنده سوالم از وکلای عزیز این است که ایا بنده حق اعتراض دارم و چگونه میتونم کاری انجام بدم
ممنون میشم در اسرع وقت راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . حق اعتراض به چی ؟ به میزان 7 درصد که بیشتر است یا به معلولیت یا به ..... ؟ مسلما به 7 درصد در زمان قانونی میتوانید اعتراض کنید