مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی منجر به شکستگی بینی

با سلام
میخاسم بپرسم ضرب و جرح کاملا عمدی که منجر شکستگی تیغه استخوان بینی شود ، بدون وسیله؛ با چند شاهد؛ و با صورت جلسه تحقیقات محلی نسبت به صحت درگیری زندانی دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 614 در کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی می باشد که بیان داشته :
هرکس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که‌موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به‌مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل‌مجنی‌علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه‌اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم‌تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم‌خواهد شد و در صورت د