مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

با سلام و احترام
فردی از من شکایت کرده در خصوص ضرب شتم توهین تهدید..حالا براش 8 میلیون دیه تعیین کردن در صورتی که من در بازپرسی شکایت شاکی را رد کردم و شاکی هم شاهدی ندارد و من دو تا عکس ظاهر کردم که شکات به طرف من طرف من حمله کردند انها هم مدرکی ندارند ایا میتواند اثبات کند که من او را زده ام؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مشخصا معلوم نیست. آیا حکم قطعی و لازم‌الاجرا صادر شده است یا خیر؟ً

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر اصل درگیری برای دادگاه احراز و لوث حاصل گردد و شما دلیلی بر نفی اتهام ارائه نکنید با اتیان سوگند شاکی محکوم می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به ادله طرفین دارد صرف نظر پزشکی قانونی کفایت ندارد.عکس اماره است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی ادعایی مطرح کند باید بادلیل آن را ثابت کند وگرنه این دعوا رد می‌شود

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
معمولا پس از احراز وقوع درگیری با نامه پزشكي قانونی حکم محکومیت صادر می شود.
در صورتی که ایشان نیز شما را مورد ضرب و جرح قرار داده میتوانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در مرحله بازپرسی شکایت رد می‌شد به دادگاه کشیده نمی‌شد رای صادر می‌نماید اگر غیر از این است می‌توانید از خدمات مشاوره‌ای سایت استفاده کنید