مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تذکر کتبی با درج در پرونده پرسنلی

باسلام مدیر بنده بدلیل حسادت و غرض ورزی چون همسرم در اداره مشابه دیگری با بنده همکار و رییس است ، بنده رو با اخطار کتبی درج در پرونده متهم به ارایه اطلاعات سازمانی به افراد غیر (منظورشون همسرم که در اداره دیگری مشغول بکار است) علیرغم تذکرات شفاهی نموده وقتی از ایشون پرسیدم شما چه مدرکی دال براین ادعا دارید گفتن حرفهای خودت که گفتی فلان اطلاع رو بهش دادم. درحالیکه بنده هیچ اطلاعاتی به کسی ندادم و مدیرم هیچ سندی نداره. من چجوری میتونم به این تذکر کتبی که رونوشت به حراست اداره داده شکایت و از حیثیتم دفاع کنم؟ حراست میگه این فقط برا زهرچشم مدیرت بوده و جایی ثبت نمیشه و یه چیز داخلیه و ما به تهران که پرونده پرسنلی اصلیت هست منتقل نمیکنیم چون سندی وجود نداره که شما افشا اطلاعات کردین ولی من میخوام از مدیرم بخاطر این ادعای کذب شکایت کنم. لطفا بفرمایید طبق چه بند قانونی در تخلفات اداری میتونم و اصلا ایشون با چه حقی میتونه برای بنده تذکر کتبی بزنه وقتی هیچ شاهد یا دلیلی نداره؟ فقط چون مدیرکل است و من کارمند ؟؟

پاسخ ها :

اعتراض به تذکر کتبی با درج در پرونده پرسنلی تذکر کتبی با درج در پرونده پرسنلی تخلفات اداری قانون تخلفات اداری