مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام بانکی مسکن مهر توسط خریدار

عدم پرداخت اقساط بانک مسکن
با سلام. 3 سال پیش واحدی را با قرارداد فروختم و مالکش به یک نفر دیگر فروخته است و از مالک که فروخته ام تعهد محضری دارم که اختیارات تام در صورت عدم پرداخت اقساط ماهانه در آن درج شده (سند تعهدنامه غیرمالی) و در پشت قولنامه املاک جهت واریز اقساط وام متعهد شده و امضا و اثر انگشت دارد برای پرداخت اقساط ولی متاسفانه چندین قسط معوقه دارد و من از گرفتن وام و ضمانت و دسته چک از استعلام مردود میشوم و کارم لنگ مانده است از وی خواستم تا بیاید از طریق تعاونی مسکن و بانک وام را بنامش کند ولی نمیاید خواهشمندم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سهیلا مشایخی

سرکار خانم سهیلا مشایخی :

سلام
درهرحال شما بعنوان مسيوليت مدني به بانك پاسخگو و پس از انجام و واريز اقساط ميتونيد به مشاراليه مراجعه كنيد.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از طریق تقدیم دادخواست حقوقی الزام به انتقال و تسویه اقساط عقب افتاده بخواین