مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی

سلام بنده یک واحد مسکن مهر را وکالتی فروختم الان خریدار جهت پرداخت اقساط اذیت میکنه درقولنامه هم قید شده پرداخت اقساط باخریدار هست آیامن میتونم فروش رافسخ کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتباه کردی صامن وام را عوص نکردی حلاه فقط باید بری بانک و او را عنوان مالک معرفی کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن قرارداد شما با هم دارد باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
متنی تخصصی تنظیم گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما بهتر است وام را انتقال دهید.