مشاوره حقوقی رایگان - مانع تراشی کسی که در زمین کشت کرده است ولی مالک نیست

باسلام. میخام زمینی توی یکی از روستاها بخرم. زمین سند 6 دانگ داره. مالک هم راضیه. منتها دیگران میگن که برادر مالک بدون اجاره نامه و دست نوشته توی زمین گندم کاشته. میخام بدونم اگه من این زمینه بخرم بعدا برادر مالک میتونه برام مزاحمت ایجاد کنه و ادعای کنه؟ مثلا بگه من اینجا چند ساله دارم کشاورزی میکنم و نزاره من نزدیک زمین بشم به گفته اهل روستا. ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام اگر زمین دارای سند شش دانگ معتبر و قانونی هست به نظر خرید آن مشکل ندارد و بهتر است جهت محکم کاری زمین را به شرط ضمانت از مالک خریداری نمایید و در صورت امکان از مالک بخواهید زمین را تخلیه تحویل شما دهد.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نهایتا میتونه تا زمان برداشت محصولش به زمین رفت و امد کنه یا اینکه اگر شما ممانعت کنید میتونید در زمان مقتضی درو و محصولش رو تحویل بدین و اگر با فروشنده هیچ اجاره نامه ای نداشته باشه اجرت زمینتون رو اخذ کنید