مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و رابطه نامشروع همسر

با سلام من مدتی هستش فهمیدم خانمم با کسی در ارتباط هستش و عکسا و چت هاش رو دیدم و دارمشون ولی به خاطر بچم نمیتونم شکایت رابطه نامشروع کنم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که اون اقا رو به سزای اعمالش برسونم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صلاح هست نسبت به طلاق همسر اقدام نمایید البته مهریه به ایشان در هر صورت تعلق میگیرد که میتوانید توافقی با موضوع پیش امده ان را کم و کلا ببخشن