مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نا مشروع

سلام.حدود شش سال هست همسرم خونه باباش هست و مهریه پرداخت میکنم نفقه به دستور دادگاه باطل شده الا بابت عسروحرج از من شکایت کرده بابت طلاق و می‌دانم دو سالی هست با فرد دیگری در ارتباط است آیا می‌توانم تقاضای خیانت بدهم برای پزشک قانونی

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام شکایت روابط نامشروع غیر از زنا با توجه به پرینت مکالمات و پیامک‌ها میتونید طرح کنید.

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. خیر چنین درخواستی در پرونده طلاق به خواسته زوجه بررسی نمی گردد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید ادله ای وجود داشته باشد تا بتوان درخواست پرینت و همچنین پزشکی قانونی داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی مگر اینکه دلایل و شباهتی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت رابطه نامشروع کنید اما بابد دلیل کافی ارایه دهیدتا با معرفی به پزشکی قانونی ثابت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص رابطه نامشروع شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ادعای خود را در مرجع
قضایی اثبات نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید چه دلیلی دارید صرف شک کافی نیست
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و