مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص با چند نفر رابطه داشتن از طریق DNA

سلام وقتتون بخیر
میخوام بدونم ایا ازمایشی وجود داره که متوجه شد زن چند بار و با چند نفر رابطه جنسی داشته ؟؟؟ امکانش هست با هر چند نفری ک رابطه داشته DNA طرف مقابل تو بدن زن بمونه و نشون بده که چند بار رابطه جنسی داشته؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا 24 بعد از رابطه انهم اگر با کاندوم نبوده باشه بلی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی بسیار خاص متصور است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام خیر چنین مواردی امکان تشخیص ندارند.بخصوص که مدت زمانی نیز از آن گذشته باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تشخیص دی ان ای قدری سخت است چرا که در اثر گذشت مدت زمان مورد توجهی قابلیت تشخیص خود را از دست می دهد اما تعداد دخول و زمان حدودی آن و دی ان ای نزدیک ترین دخول حداقل تا بازه زمانی 7 روزه قابل تعیین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدت کوتاهی گذشته باشد امکان تشخیص وجود دارد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
تشخیص رابطه حداکثر تا 72 ساعت با وجود آثار آن ممکن است.