مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات 1399

سلام و خسته نباشید
آیا قانون تخفیف مجازات های جدید (که اکثرا باعت کاهش درجه مجازات برای زندانیان می گردد) در سال 99 تایید نهایی شده است و قابل اجرا است ؟! یا همچنان در کش و قوس مراحل اداری است ؟ از چه روزی اجرا می گردد؟

پاسخ ها :

قانون تخفیف مجازات های جدید قانون کاهش مجازات حبس تعزیری قانون جدید کاهش مجازات قانون جدید کاهش حبس تعزیری قانون جدید کاهش حبس قانون کاهش حبس تخفیف مجازات کاهش حبس تعزیری حبس