مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار و قرارداد معین

باسلام بنده دو سال نیروی شرکتی شرکت شهرکهای صنعتی بودم البته به دستور وزیر صنعت که ایشان تمام مراحل را انجام داده اند به عنوان نیروی قرارداد معین استخدام شهرکها شود ولی مدیر عامل انجام ندادن بعد دو سال بدون دلیل بنده را اخراج کردند. و بازرسی وزارت نامه دادن که بازگشتش بدید و معاون استاندار و معاون وزیر کار که باز انجام ندادن بنده نه ماهه به دیوان شکایت کردم اما هنوز جوابی نگرفتم و وکیلی از شما گرفتم که گفتن درست میشه ایا به نظرتون رای به نفع من میشه تورو خدا جوابمو بدید

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام وقت بخیر روند رسیدگی در دیوان طولانی و زمان بر میباشد و نیاز به صبوری بیشتری داره .باتوجه به اینکه از روند پرونده شما اطلاعی ندارم امکان پاسخ به این قسمت که نتیجه پرونده به چه شکل خواهد بود معذورم با وکیل خودتون مشورت کنید