مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت در سن اپارتمان مسکونی

سلام. من یک واحد اپارتمان 42 متری خریدم به من گفتن سال ساخت اپارتمان 82 هستش در صورتی که سن اپارتمان 76 هستش خواستم ببینم به ازای هر سال فرسودگی ملک چقدر پول باید کم بشه چطوری محاسبه میشه
با تشکر از شما

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
هیچ مبلغی کم نمیشه مگر اینکه قیمت معامله با قیمت واقعی ملک اختلاف فاحش داشته باشه که در این صورت فقط اختیار فسخ معامله رو دارید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید بر مبنای عرف معاملات روز اقدام کنید