مشاوره حقوقی رایگان - ساخت مسكونی بدون تخريب مغازه تجاری

با سلام،

ملک مسكونی ٣٧ ساله اينجانب شمالی بوده و در قسمتی از فضای حياط ملک، مغازه ای با سند تجاری موجود است كه در و ورودی ان كاملا مجزا از قسمت مسكونی می باشد. در سند مادر ملک، مغازه از پاركينگ هاي مشاعی سهم داشته اما از انجا كه بعد ثبت سند مادر، طبق توافق پاركينگ مغازه خريداري و به قسمت مسكوني اضافه شده، در سند تكبرگ مغازه عدم حق استفاده از پاركينگ ذكر شده است. با توجه به اين مسائل ايا براي ساخت قسمت مسكونی بدون دخل و تصرف و تخريب مغازه، كسب اجازه مغازه الزامي هست؟ در صورت بله بودن پاسخ، ايا در صورت زياده خواهي مالك مغازه براي رضايت به ساخت، با توجه به كلنگي بودن ملک مسكونی، امكان شكايت براي كسب همكاری ايشان محفوظ مي باشد؟

با تشكر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، با توجه به اینکه مغازه دارای سند مالکیت جدا و آپارتمان سند خود می باشد ، وفق قانون هر مالک می تواند هر تصرفی در لک خود داشته باشد ، لذا مزاحمت و ممانعت صاحب مغازه فاقد وجاهت است