مشاوره حقوقی رایگان - سلام ، اتهام سرقت، 3 شاکی شکایت کرده

3 نفر شکایت کردن ، 3 پمپ آبی از ما در تاریخ فلان رفته و ما به پاسگاه اطلاع دادیم روز 20 برج 1 1398 دزدی شده
از زمان اطلاع شکایت نکردن ، یک سال گذشت، بعد یک سال 3 شاکی اومدن شکایت کردن (امروز 26 3 1399) ، 3 نفر ، 2 متهم و یک شاهد، 2 متهم با شاهد و کسانی که شاکی شدن خصومت چند ساله دارن ولی پرونده ندارن ، بعد شاهد با 2 شاکی از 3 شاکی رابطه ی خویشاوندی دارد با یک شاکی رابطه پسر دایی و با شاکی دیگر رابطه خواهرش زن پسر شاکی هست اما اینجا شاهد اومد رفته دادگاه اقرار کرده بله من 2 نفر پمپ گذاشتن داخل ماشین من بردن من اطلاع نداشتم این ها دزدی هستن بردم آنها بفروشن پس نتونستن بفروشن من گذاشتم پمپ خونه پسر عموم پسر عموم آنها را دیده و سوگند میخورم پسر عموش میگه بله من فلانی فلانی دیدم سوگند میخورم خبری نداشتم دزدی هستند، شب آوردن ساعت 10 گذاشتن خونه من فردا اومدن بردن 2 متهم و و شاهد اولی ، (حال بگه آنها گفتن دزدی هستند، پسر عموم 2متهم آوردن خونه و فردا بردن موضوع چی میشه) بعد شاهد اولی میگه من ماشین داشتم بردم خونه پسر عموم برای برگشت نمیتونه ثابت کنه برای برگشت کجا پمپ گذاشتم (اگر بداند کجا پمپ گذاشته و صاحب اونجا در محضر دادگاه حاضر بشه من این اقایون نمیشناسم سوگند میخورم، و چیزی نیاوردن نفروختن چی میشه ؟
اینجا 2 متهم قسم میخورن هر کدوم 2 شاهد دارن که در تاریخ فلان که دزدی شده من سر کار بودن شاهد قسم میخورن بله در این تاریخ سر کار بودن پیش ما اینجا مرحله اول شروع اظهارات از 3 نفر هست در دادگاه در جلسه اول حضور پیدا کردن ، حال اینجا مهم هست شاهد گفته این 2 متهم گذاشتن داخل ماشین من و خبری نداشتم 2 متهم نتونستن بفروشن من بردم خونه پسر عمو پسر عموم آنها را دیده آوردن بردن نتیجه چیست ؟ برای صدور کیفر خواست آیا 2 متهم نگفتن ما پمپ بردیم و شاهد آوردن در اون تاریخ من سر کار بودم قسم خوردن، اون شاهد اولی گفته بله 2 متهم گذاشتن داخل ماشین من بردم پسر عموم شاهد من ، او قسم میخوره بله آنها را دیدم ولی شاهد اول برای برگشت نتونه ثابت کنه گذاشته اونجایی که گذاشته، بالفرض بداند ، اما صاحب اونجا بگه من این راننده شاهد 2 متهم نمی شناسم
سوگند میخورم اینها بعد نتیجه چی میشه ، ایا زمان جلسه اول همون طور که شاهد میگه من ماشین بود من شاهد دارم گذاشتم خونه پسر عموم اون قسم بخوره بگه اسم 2 متهم، 2 متهم شاهد دارن دارن کجا کار کردن در فلان تاریخ آیا قاضی شاهد شاهد قبول میکنه شاهد 2 متهم در اون تاریخ فلان روز بوده نمیگیرد منظور از قبولی کردن شاهد نخواستن و خواستن از نظر قاضی بازپرس میشه شاهد شاهد قبول کنه ولی شاهد 2 متهم کجا بودن قبول نکنه نیازی نیست من فقط شاهد اون اظهارات میگرم همچین چیزی هست ، خلاصه یک موضوع مهم در اینجا تاریخ شکایت شده 3 هفته قبل از شکایت ما بین شاهد اولی که گفته پسر عموم شاهد من، همون پسر عموش اومده که قبل
خیلی سابقه پرونده اتهام دزدی داشته ولی ثابت نشده، خواهر شاهد اولی دزدیده (( همون پسر عمو شاهد اولی میخواد برای شاهد اولی شهادت بده بله 2 متهم ایا اقا وسله اوردن توی خونه من بردن )) فرار کرده و اطلاعات او را گرفته در بازداشتگاه هست، ایا شهادت او قابل قبول هست چون ذی نفع هست به خاطر رضایت شاهد اون شاهد اولی برای ثابت کردن حرفش نیاز دارد به او قابل قبول هست ، 2 متهم میتونن به شهادت او اعتراض کنن بگن این اقا به خاطر خصومت با ما از قبل و رابط پرونده این شاهد اولی به خاطر رضایت قابل قبول نیست آیا قاضی می پذیره اعتراض آنها را شهادت اون مرد رد می کنه لطفا اگر شما عالی جناببان موضوع درست متوجه نشده خواهشن بگید با این نتیجه گیری بازپرس در شروع پرونده و اظهار شاهدان چه کیفرخواستی صادر میکند یا منع تقیب صادر میکند کدوم ؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام متنی بسیار طولانی نوشته اید ونهایتا مشخص نیست سوال شما درباره چیست؟؟؟؟