مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه در تصادف منجر به فوت

سلام خسته نباشین من یه تصادف منجر به فوت داشتم که خانواده متوفی رضایت نمیدن و من هم زندان نرفتم گواهینامه دارم و ماشین هم بیمه داره و هیچ سو سابقه ای هم ندارم. تو دادگاه هم حکم قطعی شد و چهار میلیون جریمه نقدی شدم که درخواست تعلیق دادم و یک سومش رو پرداخت کردم. سوالم اینه ایا من الان سابقه دارم و اگر بخام جایی استخدام بشم برام مشکلی پیش میاد.ممنون از جوابتون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر به هیچ عنوان سابقه موثر به حساب نمی اید ودر گواهی سو پیشینه درج نمیشود