مشاوره حقوقی رایگان - تاخر و تقدم قرارداد

با سلام
در مورخ 1396 من و دوستم یه قرارداد رو امضا زدیم کم و بیش از متون ان هم اگاهی داریم. طرف دوم که یه شرکت مواد غذایی هست در مدارک ارایه شده در دادگاه اون قرارداد رو به سال 1394 معرفی کرده (روز نخست همکاری) و داخلشم این تاریخ رو ذکر کرده
من و دوستم مطمئنیم که در سال 1398 این قرارداد تنظیم شده و بعضی از برگه ها رو عوض کرده و ارایه داده
نکته: نسخه دوم قرارداد رو به ما نداد
سوال من اینه کارشناس میتونه تشخیص بده که قرارداد ارایه شده بعضی برگه هاش عوض شده و مجدد تایپ و جایگذاری شده؟
یا میتونه تشخیص بده که قرارداد متعلق به سال1394 نیست و تاریخش به روزه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

امکان داره مشخص بشه ولی اگر مشخص نشد از کارشناس اعتراض کنید .