مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

ببخشید من میخواستم از رو خانه دوستم یه اجاره نامه بگیرم برا تعویض پلاک دوستم گفت یک ماه پیش از رو سند اینای خونه تعویض پلاک کردم گفتم ببینم میشه منم از رو اجاره نامه که من مستاجر بشم تعویض پلاک بکنم یا نه امکان نداره

پاسخ ها :

اجاره نامه برای تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو احراز سکونت برای تعویض پلاک تعویض پلاک پلاک خودرو خودرو پلاک اجاره نامه