مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمانهای مسکن مهر

باسلام و آرزوی سلامتی
من اخيرا يک آپارتمان از املاک واگذاري شده مسكن مهر خريداري كرده ام فروشنده يك برگ گواهی خريد عرصه ساختمان و دو برگ مربوط به مشخص شدن انباری و پاركينگ را بعنوان مدارك خود ارائه نموده است براي واگذاري آپارتمان هم يك برگ وكالتنامه بلاعزل محضري ميدهد آيا براي اطمينان بيشتر من ميتوان مدركي از فروشنده مبني بر فروش ملک بگيرم؟ مبايعه نامه بنگاه معاملات ملكی بهتر است يا اقرارنامه محضری؟ و يا اصلا سندی به اين عنوان در دفترخانه ها تنظيم ميشود؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید در مراجع قانونی از قبیل بنیاد مسکن یا شرکتهای شهررکهای عمرانی انتقال صورت بگیرد.