مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن مهر

با سلام و احترام
من قصد خرید یه واحد از مسکن مهر رو دارم ولی نمیدونم زمان انعقاد قرارداد چه آیتم هایی رو باید بدونم و چکاری لازمه انجام بدم اگر امکان داشته باشه میخواستم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیازمند یک متن تخصصی میباشید تمام جوانب امر در این مجال نمی‌گنجد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما در زمان تنظیم مبایعه نامه ،
همراه با شخصی که اطلاعات کافی
دارد مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حتما از طریق شرکت عمران اقدام نمایید زیرا مشکلات زیادی پیش می اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شخصی که اطلاعات کافی دارد بخواهید قرارداد شما را تنظیم کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شخصی که اطلاعات کافی دارد بخواهید قرارداد شما را تنظیم کند.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از طریق سامانه مسکن مهر و همچنین به دفاتر مسکن مهر مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بحث اقساط
اخذ موافقت تعاونی
اخذ سند پنج برگی
اخذ وکالتنامه بلاعزل محضری

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از افرادی که تخصص دارند کمک بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سابقه نقل و انتقالات ،تعیین تکلیف اقساط وتسویه وام ....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای قرارداد حتما وکالتنامه محضری بلاعزل بگیرید و در مورد نحوه اقساط پرداخت کاملا شرح دهید و سند در پنج نسخه باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از یک‌ وکیل متخصص در قرارداد کمک‌بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این مقدار از اطلاعات میسور نمی باشد در این حد بررسی استاد مالکیت و نداستن مانع طرف مخاطب کافی است

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

احراز مالکیت فروشنده_اخذ و رویت مدارک قانونی و استعلام انها و تایید اصل بودن ان ها _تنظیم مبایعه نامه _ مراجعه به دفاتر اسناد رسمی جهت انتقال سند_