مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. خسته نباشید. من سال گذشته درخواست بیمه بیکاری دادم قرار بود برج 9 برام واریز بشه و برام مقرری 12 ماه قرار داده بودن اما برج 12 واریز شروع شد الان منو فرستادن کاریابی ثبت نام کردم و برم سرکار ولی شرایط کار کردن و ندارم و کارهاشون و کاریابی ها هم حقوق ماه اول و برمیدارن نصفشو راهی هست که نرم سرکار و مقرری منو پرداخت کنن. ممنون

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

به نام خدا و باسلام، اگر بدون دلیل موجه از رفتن سر کار امتناع کنید احتمالا مقرری بیمه بیکاری تون قطع میشه. مدت پرداخت مستمری بیکاری محدوده و اگر الان کمتر استفاده کنید می تونید در آینده مدت بیشتری بهرمند بشید.