مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام
اگر در زمان بیکاری و ثبت شرکتی با نام فرد صورت گیرد ولی شروع به‌کاری صورت نگیرد بیمه بیکاری به فرد تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای پرداخت بیمه بیکاری باید حداقل یک سال حق بیمه شما پرداخت گردد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌باید حداقل یک سال حق‌بیمه شما پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه متبوع خود موضوع را پیگیری نمائید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
براساس قانون، اگر فرد بیمه‌شده به علت تغییرات ساختار اقتصادیِ محل کار و بنا به تشخیص وزارتخانه مربوطه و تائید شورای عالی کار، شغل خود را از دست دهد، «بیکار موقت» شناخته می‌شود و مشمول قانون بیمه بیکاری است. این قانون در مورد بیمه‌شدگانی که به خاطر حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله، جنگ و آتش‌سوزی شغل خود را از دست می‌دهند نیز صدق می‌کند.

ارادی یا غیرارادی بودن بیکاریِ فرد، به تشخیص کمیته‌ای متشکل از نمایندگانِ سازمان تأمین اجتماعی و اداره کار و امور اجتماعی محل اشتغال بیمه‌شده بستگی دارد.